Concert voor de Vrede

Op 26 december, tweede Kerstdag, zal in ‘t Helder in Overloon een Concert voor de Vrede gegeven worden met medewerking van verschillende kunstenaars. De opbrengst daarvan gaat naar de Stichting Helpende Handen (Udavum Karangal) werkzaam in de armste gebieden van India.

Met medewerking van: Concert van Paul Vens & Herman Verheijen Expositie van Annemie v d Muckhof Expositie van Marja Huibers Bart en Marijke Veldpaus, de initiatiefnemers van ‘Helpende Handen’ zullen op deze middag via een heldere presentatie laten zien wat er met de opbrengst gedaan wordt.

Over Udavum Karangal - Helpende Handen India
Weeskinderen, kwetsbare alleenstaande ouderen, vrouwen en mannen met psychiatrische ziekten, verstandelijke beperkingen en lichamelijke handicaps worden in de Indiase samenleving vaak aan hun lot overgelaten. Bij Udavum Karangal vinden zij opvang, liefdevolle verzorging en onderwijs. Udavum Karangal helpt waar hulp nodig is en zorgt waar directe zorg nodig is. Nu, elke dag, sinds 1983. In de eigen opvanghuizen en gezondheidscentra, maar ook daarbuiten. Udavum Karangal investeert ook in de toekomst. Door basis-, middelbaar- en beroepsonderwijs aan te bieden kunnen met name kansarme jongeren een zelfstandig en menswaardig bestaan opbouwen. Udavum Karangal is niet aan religie gebonden en onafhankelijk van de overheid.

Om middelen te genereren voor het werk in India organiseert Helpende Handen verschillende sponsor- en bewustwordingsactiviteiten, en neemt uiteraard graag donaties in ontvangst. Elke euro komt direct ten goede aan de (deel-)projecten van Helpende Handen.

Zie voor meer (achtergrond) informatie:

www.helpendehandenindia.nl. ‘T Helder zorgt voor een mooie Kerst aankleding van de zaal en er is in de pauze en na afloop tijd voor een gezellig drankje en samenzijn.

Aanvang: 14.00 uur Entree: € 10,00 Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31
in Overloon . Reserveren kan viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank"> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0478-641404 / 06-27007511. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1261 keer
terug naar boven