Kermis Leunen

Zoals al jarenlang traditie is wordt Leunse kermis gehouden in het eerste weekend na Pinksteren. Met de opening van ‘De Baank’ in Leunen in 2014 werd er vorig jaar voor de eerste keer een kermisprogramma georganiseerd in het kersverse MFC. En dit jaar heeft de organisatie ook weer van alles in petto.

Zaterdag 21 mei bijten we de spits af met een spectaculair optreden van de band No Xcuze. Deze rock/pop formatie met leden uit Brabant en Limburg maakt er gegarandeerd een gezellige avond van met hun smakelijke mix van bekende en minder bekende hits. De Baank is geopend vanaf 16:00u, maar de live muziek staat gepland vanaf 20:00u.

Op zondag 22 mei beginnen we ’s middags als het weer het toelaat op het terras met een intiem optreden van Wisemen. Deze twee Leunse jongens zijn het singer/ songwriter genre helemaal meester en brengen een lach en een traan op menig gezicht met hun vrolijke meezingers en melancholische luisterliedjes. Daarna is het de beurt aan Qube4 om het podium te betreden. Ook deze jongens zijn afkomstig uit Leunen en ze maken de avond compleet met hun rock/pop cover repertoire. Wisemen treedt op vanaf 16:00u en Qube4 vanaf 20:00u.

Maandag 23 mei beginnen we de dag met kermisdansen vanaf 11:30u. Daarna is er matinee vanaf 14:00u en live muziek vanaf 18:00u. Er komt een keur aan artiesten voorbij om er een gezellige dag van te maken. Zo zal DJ Eleven de boel komen opzwepen en zal DJ Izzy het dak eraf draaien tot in de kleine uurtjes. Bovendien is er ook nog tijd voor een spetterend live optreden van The Zekdempels, het tegenwoordige liedjesmiddag huisorkest van carnavalsvereninging ’t Knölleke.

Op dinsdag 24 mei sluiten we de kermis af met een gezellige matinee vanaf 15:00u.Vanaf 16:00u is er bovendien de mogelijkheid om te kermistoepen waarmee je leuke prijzen kan winnen. ’s Avonds staat de pop/rock formatie FLASH uit Sevenum en omgeving op het podium. Deze jonge muzikanten hebben al meer dan eens bewezen dat ze dit genre tot in de puntjes beheersen en ze zullen dan ook niet stoppen voordat iedereen op de dansvloer staat.

Zo valt er tijdens de kermis weer genoeg te beleven in het Leunse land. Tot in de Baank! En denk eraan; alle dagen is er gratis entree! 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1339 keer
terug naar boven