Chantilly Lace geeft Midzomernachtconcert

Zaterdag 18 juni a.s. vindt in de Mariakapel in Holthees weer het traditionele midzomernachtconcert plaats. Dit jaar zal de Horster/Smakter Rock-‘n-rollband Chantilly Lace het publiek doen swingen. De deuren zijn geopend vanaf 20.30 uur.

Chantilly Lace heeft met het spelen van Rock ’n Roll-covers al menige concertzaal, feesttent, en sociëteit op z’n kop gezet onder het motto: No fakin’, there is a whole lotta shakin’ goin’ on!!!

In het midden van de jaren ’90 besloten vijf heren, afkomstig uit de regio Venray/Horst de Rock ’n Roll-formatie Chantilly Lace te vormen. Ze wilden Rock ’n Roll gaan spelen in de stijl van Jerry Lee Lewis, Little Richard, Chuck Berry en Elvis Presley. Wild, spannend, eerlijk en opwindend diende het te gaan worden....En dat werd het ook.

Gewapend met piano, sax, gitaar, drums en bas wordt het publiek bespeeld. Klassiekers als ‘Great Balls Of Fire’, ‘Johnny B Goode’, ‘Tutti Frutti’ en ‘Blue Suede Shoes’ vliegen de toeschouwer als kanonskogels om de oren. Chantilly Lace staat bekend om hun live performance; op het podium gaat de band helemaal los. Stilstaan is er voor het publiek niet bij. Chantilly Lace is overal inzetbaar; Poppodia, feesttenten, kroegen, jeugdhonken, maar ook feesten, partijen en bruiloften. Er werd al met veel succes gespeeld in de grote Nederlandse zalen, zoals Paradiso in Amsterdam, Tivoli in Utrecht, De Effenaar in Eindhoven en nog veel meer. Na het verschijnen van het succesvolle album ‘Ooby Dooby’ toerde Chantilly Lace enkele jaren als begeleidingsband van Linda Gail Lewis, de jongere pianospelende zus van Jerry Lee Lewis, door het land.

Behalve in eigen land toerde Chantilly Lace ook in België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk en verzorgde voorprogramma’s voor grote namen waaronder: Golden Earring, Rowwen Hèze, Daniël Lohues, Jovink, Raymond van het Groenewoud en de Heideroosjes. Op TV was Chantilly Lace reeds te zien bij Veronica, BNN en de Limburgse TV-zender L1.

Kaarten zijn te reserveren via: www.mariakapel.nl of via firma Wijenberg 0478 - 636390 of 0478 - 636948. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 965 keer
terug naar boven