Upcoming: Jera On Air 2016

Wat ooit begon als kleinschalig festival dat werd georganiseerd door enkele vrijwilligers van Jeugdsoos Jera’70 in Ysselsteyn is in de afgelopen 24 jaar uitgegroeid tot het grootste alternatieve festival van Nederland: Jera On Air.

Dit grootse evenement, wat ook na al die jaren nog louter wordt georganiseerd door vrijwilligers, staat op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni weer op de planning. Daar waar het festival elk jaar weer een beetje weet te groeien, is dat ook aan de line-up goed te merken. Dit jaar slaagde de organisatie erin om onder meer Pennywise, Sick Of It All en The Amity Affliction te strikken, daar waar we tijdens eerdere edities al bands zagen als Dropkick Murphys, A Day To Remember en All Time Low.

Verdeeld over twee festivaldagen treden er tientallen bands en een handvol Dj’s op in Ysselsteyn. Het festivalterrein herbergt voor ieder wat wils en zorgt voor voldoende vermaak. Zo kan er worden gegamed, een deuntje meegezongen worden tijdens een karaoke-sessie en zijn er de Nederlandse Kampioenschappen stagediven. Geen zin om ’s avonds naar huis te gaan?Dan biedt de festivalcamping de perfecte oplossing.

Kaarten voor Jera On Air zijn te koop via de website van het festival: www.jeraonair.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1987 keer
terug naar boven