Evenementenhal Venray "Wij houden van een uitdaging"

Wij houden van een uitdaging Wij houden van een uitdaging

Achter de betonnen muren van Evenementenhal Venray liggen parels van zalen. Geen enkele zaal is hetzelfde, ze hebben allemaal een eigen karakter en uitstraling, waardoor de locatie voor uiteenlopende feesten en evenementen geschikt is.

“Veel mensen kennen ons van de vak- en consumentenbeurzen”, vertelt eventmanager Ellen van der Vegte. “Er gebeurt echter veel meer; van netwerkborrels tot congressen en van personeelsfeesten tot huwelijksfeesten en schoolfeesten; alles is mogelijk.” Het woord ‘hal’ doet dit alles niet vermoeden en dekt hierdoor niet de hele lading. “Achter de betonnen muren liggen parels van zalen”.

Verscheidenheid
“Evenementenhal Venray beschikt over maar liefst elf zalen met ieder een eigen uitstraling en zaalgrootte. Op deze manier hebben wij een passende zaal voor een familiefeest met 50 personen, maar ook voor een bedrijfsfeest met 6.000 gasten. Een enthousiast team staat voor u klaar. Van parkeerwachter tot garderobedame en van onze chef-kok met zijn team tot de huishoudelijke dienst. Iedereen heeft op zijn eigen manier als doel onze gasten met een lach te zien en het gevoel te geven graag bij ons terug te willen komen” vervolgt Ellen. “De verscheidenheid in evenementen, gasten en contactpersonen zorgt iedere keer weer voor een nieuwe uitdaging. Ieder evenement en iedere persoon is uniek, dat maakt dat wij de mooiste baan van Nederland hebben.”

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1692 keer
Meer in deze categorie: Afsluiting Venray on Ice! »
terug naar boven