Voor iedereen een passende vakantie!

Vrije tijd Wauw logoEen welverdiende vakantie is heerlijk! Maar soms is een vakantie ook meer dan dat. Schik en Wauw zijn twee organisaties die zich bezig houden met mensen die een bijzondere hulpvraag of een beperking hebben. En dit jaar werken ze samen om de leukste vakanties in alle soorten en maten aan te bieden aan iedereen die op zoek is naar een fijne vakantieplek met extra zorg, voorzieningen of aandacht.

Maar naast die op maat gemaakte vakanties brengen ze ook mensen uit de hele regio bij elkaar, wat regelmatig nieuwe vriendschappen oplevert!

Op woensdag 5 februari is iedereen van harte welkom op de Hei in Venray voor een geheel ongedwongen en vrijblijvend middagje praten over passende vakanties. Wauw en Schik hebben die avond als doel om geïnteresseerden te informeren over de vakantiemogelijkheden die ze kunnen bieden, en natuurlijk een gezellig samenzijn met een stuk taart erbij! Het gaat die avond nadrukkelijk niet over het verkopen van vakanties, maar enkel en alleen over het toelichten van de mogelijkheden en het maken van nieuwe leuke contacten met aanwezigen.

Wauw op vakantie is:
Een prachtig huis met appartementen waar je met een of meerdere gezinnen of groepen heerlijk vakantie kunt vieren. Naast voldoende privacy vindt u er ook een zwembad, moestuin, terras en genoeg mogelijkheden om lekker te spelen en om van de natuur te genieten.

Maar wat Villa Wauw echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om er zorg, begeleiding en activiteiten volgens het Wauw-concept bij te boeken! Op die manier kan het hele gezin, inclusief uw kind met een bijzondere hulpvraag, tot rust komen en genieten van een heerlijke vakantie!

Met al uw vragen kunt u terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel met 0478-850393.
U bent van harte welkom!

De vakantiemiddag van woensdag 5 februari, vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur op de Hei aan de Heidseweg 44, 5812 AB Heide (Venray). Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld!

Mocht u dit bericht al vroeg lezen op donderdag 23 januari, dan zou u ook vandaag nog aan kunnen schuiven tijdens de informatiebijeenkomst. Deze avond vindt plaats van 19:00 tot 20:30 uur op hetzelfde adres.

Een kijkje op de website nemen? Dat kan door naar www.wauwopvakantie.nl te gaan.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Vrije tijd
  • Lees 1605 keer
terug naar boven