Verslag herfsttoernooi Synthese

Afgelopen donderdag op 29 oktober heeft het jaarlijkse herfsttoernooi van Synthese plaatsgevonden. Het zaalvoetbaltoernooi werd gehouden in Sporthal De Weert in Venray. Er deden maar liefst tien teams mee, bestaande uit jongeren in de leeftijd van 14 tot 17 jaar.

De teams kwamen dit keer uit verschillende plaatsen: teams uit Roermond, Cuijk, Tegelen, Venlo, Helmond en Venray namen het deze dag tegen elkaar op. Zowel jongens als meiden hebben hard gestreden voor het behalen van de felbegeerde eerste plaats: uit eten met het gehele team. Tevens kreeg elk team een beker en er was een sportiviteitsbeker, die naar het meidenteam Ladies Venray ging.

De finale tussen FC Venray en FC Brukske, twee Venrayse teams, was erg spannend. Het eindigde met een eindstand van 3-2 voor FC Brukske. De derde plek behoorde toe aan Venlo-Oost. Real Madrid; het meidenteam uit Tegelen, won de eerste plek in de meidencompetitie. Zij hebben zowel tegen jongens- als meidenteams gestreden en zijn uitgeroepen tot de vrouwelijke winnaars van het toernooi. De organisatie lag wederom in handen van de jongerenwerkers van Synthese. Het volgende toernooi zal plaatsvinden op dinsdag 22 december voor jongeren tussen de 17 en 23 jaar oud.

terug naar boven