Logo
Print deze pagina

Trends in Wonen

Elke maand verzorgt het team van Cor Paint een verhaal over trends in het interieur. Deze eerste keer beginnen we met de visie van Alex Speelman, een van de belangrijkste trendwatchers van dit moment.

 

Geregeld is hij te gast bij Cor Paint of bezoeken we zijn studio, om zijn inspirerende visie te beluisteren. Dit doen we niet alleen in zijn studio, maar afgelopen jaren ook in Berlijn en dit jaar gaan we samen naar Parijs, om de nieuwste trends te spotten!

To be or not to be
Ieder jaar schrijft Alex Speelman, trendwatcher, zijn visie op de nieuwste trends. Het thema van zijn trendverhaal voor 2014 is ‘to be or not to be’. Durf te kiezen voor het onbekende. Alleen dan kan je nieuwe kansen pakken. Blijf niet twijfelen, kies! En als je weet waar je naartoe wilt, kom je verder. En vooral: doe alles wat je doet met passie!
In 2014 kan je designstukken weer combineren met oude meubels uit een fabriek of loods. Design met een stoer randje. Favoriet bij Alex Speelman zelf zijn de vergrijsde tinten, die je volgend jaar veel zal zien. Combineer deze tinten met ruwe stoffen, grove breisels, hout en beton voor een pure uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën. Ze geven sfeer en warmte en zijn prachtig in ieder interieur.

Echtheid is ook weer van belang. Het verhaal achter een goed product. En schrik niet van imperfectie, dit geeft schoonheid. Waardeer spullen, maak ze naar jouw smaak. Koop een oud bankje bij de kringloopwinkel, knap het op en hang er een designlamp naast.

Stan Reijnders.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Wonen
  • Lees 3035 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020