ReintjesAdvies administratie- & belastingadviseurs heeft haar klanten 100% in beeld

Ons team van 20 collega’s is dagelijks bezig om plusminus 800 zakelijke (MKB-ers, agrariërs, vrije beroepers en zzp-ers) en particuliere klanten te bedienen. De verzorging van (loon)administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften en het verstrekken van adviezen behoren tot onze belangrijkste activiteiten. Onze klanten hebben het druk met hun eigen bedrijvigheid en leggen de financiële zaken daarom graag bij ons neer.

Door toenemende regeldruk en informatiezucht van banken en overheden zijn gangbare jaarrekeningen en belastingaangiften absoluut niet meer voldoende voor een juiste advisering. Door ook alle privé transacties van klanten te verwerken, wordt het mogelijk inzicht te geven in hun volledig vermogen en in al hun zakelijke en privé inkomsten en uitgaven. Dit inzicht is dé basis voor een deugdelijke financiële planning en voor een juiste bedrijfseconomische, fiscale en financiële advisering. En dat kan duizenden euro’s per jaar schelen. Dit terwijl de verwerkingskosten van de privé boekhoudingen gering zijn.

Door vergaande standaardisatie en automatisering van onze werkzaamheden en onze concurrerende tarieven blijft onze dienstverlening ook in crisistijd betaalbaar.   

PS: Wist u trouwens dat veel ondernemers beter af zijn als zijn hun BV omzetten in een eenmanszaak, maatschap of vennootschap onder firma? Graag adviseren wij u vrijblijvend over de juiste ondernemingsvorm.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.reintjesadvies.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1484 keer
terug naar boven