Uw evenement professioneel en op maat.

marilouWie is het gezicht achter EVENTOR?
Mijn naam is Marilou Looman en in augustus 2012 ben ik met Eventor gestart. Ik heb eerst als lerares een aantal jaren in het basisonderwijs gewerkt in Den Haag. Vervolgens ben ik naar Venray verhuisd en heb ik bij Focus en PSZ gewerkt. In 2004 ben ik lid geworden van de Serviceclub Lionsclub Venray Peelparel en heb ik plaats genomen in het charterbestuur.

Het organiseren van evenementen heeft mij altijd al aangetrokken. Dus ook in het vrijwilligerswerk heb ik meegewerkt aan verschillende evenementen. Hierdoor werd ik getriggerd om de studie Eventmanagement te gaan doen. Al snel merkte ik dat het “mijn ding” werd om draaiboeken uit te werken. Een draaiboek is namelijk onmisbaar voor een succesvol evenement! En zo werd Eventor geboren.

EVENTOR staat voor: “Creator/ Innovator van Events op maat in een draaiboek”. Mijn drive is om uw evenement goed en gedetailleerd uit te werken, zodat u een helder overzicht heeft wanneer er wat door wie uitgevoerd dient te worden. Met alle nodige gegevens overzichtelijk bij elkaar. Eventor is een dienstverlening!

Waarom is een draaiboek onmisbaar bij een evenement?
Een draaiboek maakt events inzichtelijker! Zowel in het proces naar het evenement toe, als tijdens het event zelf. Achter de schermen geeft het houvast! Een event is een belangrijk middel om in een efficiënte tijd uw product aan de juiste doelgroep aan te bieden en zal dus ook altijd blijven bestaan, of het nu om een jubileum, sporttoernooi of seminar gaat. Slaagt uw evenement, dan levert dit veel positieve reclame op voor uw bedrijf. Dus een event is een visitekaartje van uw bedrijf en geeft een gezicht! Andersom wordt er vaak veel te lang nagepraat over niet geslaagde events. Dat schaadt uw imago, waar u niet op zit te wachten. Daarbij zal een draaiboek het organisatieproces aanzienlijk verkorten bij een terugkerend evenement.

U zult misschien denken: “Och dat kan ik zelf wel… “ Maar juist het goed uitwerken van een draaiboek vereist een gestructureerde aanpak met oog voor detail. Hierdoor staat uw evenement als een huis! Vaak bent u al zo druk met de dagelijkse gang van zaken. Ik help u graag, door de focus te houden op uw evenement door alles achter de schermen te regelen. Zo kunt u veel meer van uw event genieten!

Mijn missie = Ik word er blij van om in samenwerking met u een geslaagd evenement neer te zetten! Dus aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-388 90 670.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1715 keer
terug naar boven