Pure Interiors & Styling

Onze visie: Een huis moet een plek zijn waar je je echt thuis voelt. Een plek die moet voelen als een warme deken, comfortabel is en die een stuk van jouw persoonlijkheid uitstraalt.

Pure Interiors & Styling is ontstaan doordat ik 12 jaar heb gewerkt in het bedrijf van mijn vader, die meubelfabrikant is. Bij mijn vader leerde ik alles over het vak. Het liefste was ik bezig met het presenteren van de meubelen, inrichten en de styling van zijn showroom en later ook de stands voor beurzen. Ik wilde elke dag met mijn passie bezig zijn; met prachtige kleuren, stoffen en materialen werken. Advies geven, stylen en mooie interieurs creëren, daarom startte ik in 2009 mijn eigen bedrijf.

De naam Pure vertegenwoordigd waar ik voor sta. Puur en eerlijk advies, maar ook het gebruik van pure materialen, zoals kalk en krijtverf en stofmaterialen zoals zijde, katoen en mooie linnens. Als u denkt aan een nieuwe inrichting van bijvoorbeeld een woonkamer, slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte, maar u twijfelt over kleuren, de te kiezen stijl of over de indeling van de desbetreffende ruimte, dan maak ik graag een analyse van de smaak en voorkeuren. Als eerste inventariseer ik de wensen van de klant. Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven, plan ik het liefste een vrijblijvend en informatief gesprek op locatie. Op die manier kan ik het beste de bestaande sfeer proeven en ontstaan er ideeën over eventuele kleuren, materialen en aanpassingen waarmee de gewenste sfeer bereikt kan worden. Vaak kun je door een paar kleine veranderingen al een enorm effect bereiken. Als interieuradviseur/styliste visualiseer ik graag aan de hand van een moodboard. Ik verzamel materiaal, verf en stofstalen, zodat u kunt beoordelen of de betreffende sfeer bij u past.

Pure werkt samen met een aantal bedrijven en is van mening dat samenwerken de toekomst is. Pure werkt veel samen met interieurarchitect Kim van Kessel van Kim & Co. Door deze samenwerking kunnen we naast de styling ook maatwerk interieurs leveren, zoals keukens, badkamers, meubelen, balies, een bar of interne verbouwing. Door het samenwerken met diverse partijen, zoals een interieurarchitect, een gordijnenatelier en een schildersbedrijf kunnen we echt een compleet plaatje realiseren voor particulieren en bedrijven.

Pure interior & styling heeft ook een sfeervolle showroom waar u altijd tijdens openingstijden vrijblijvend kunt binnenlopen voor advies, woonaccessoires, gordijnstoffen, vloerkleden en meubelen.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn: 
Verf
Carte Colori verf. Traditionele authentieke Italiaanse  kalkverf, krijtverf en krijtlak. Er worden natuurlijke mineralen gebruikt in deze verf. Tip: Op dit moment worden er veel bestaande meubelen opgeknapt, dit kun je perfect  doen met de krijtlak.

Woonaccessoires
Het merk Stapelgoed. Stoere Kussens, plaids, bedden en woonaccessoires. Elk exemplaar is uniek door het gebruik van “Vintage”stoffen en materialen. Il Cupido kunt u ook terug vinden in onze showroom, prachtig met de hand gemaakte beelden, lampen, torso’s van gietsteen alsmede speciaal geselecteerde accessoires van PTMD

Meubelen
Olav Home. Als dealer van Olav Home hebben wij o.a. diverse showmodellen eetkamerstoelen, fauteuils, hockers maar ook de eiken kloostertafel in onze showroom. Gemaakt van hoogwaardige materialen.

Wilt u meer informatie loopt u dan gerust een keer vrijblijvend binnen.

De showroom is open op
Woensdag van 10.00 tot 13.00 uur
Vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur
Zaterdag* van 10.00 tot 16.00 uur *(in elke even week van de maand)

En op afspraak.

Pure Interiors & Styling 
Marie-Louise Classens
Pr.Bernhardstraat 12
5802 BM Venray
06-46596729

www.pure-interiors.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 2234 keer
terug naar boven