Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen

Voor veel mensen waren zonnepanelen, zeker een paar jaar geleden, een vreemd gezicht. Die grote blauwe platen op een dak. Door de aluminium omranding zijn zonnepanelen extra opvallend. Bovendien liggen ze per definitie in de zon te schitteren.

Toch kiezen steeds meer mensen voor zonnepanelen. Kolencentrales en kerncentrales zijn lelijke en dure alternatieven. En ze zijn slecht voor het milieu. Zonnepanelen zijn een goed en financieel aantrekkelijk alternatief. En we kunnen zo ons steentje bijdragen aan het milieu. We zijn meer en meer gewend geraakt aan de panelen op de daken om ons heen. Veel panelen liggen uit het zicht aan de achterzijde van de woning, of op een plat dak.

Zwarte zonnepanelen
Maar ook voor de voorzijde van een woning zijn er goede systemen mogelijk die er mooi uit zien. Ten eerste worden er de laatste jaren veel volledig zwarte panelen geplaatst. Dat is in veel gevallen een hele vooruitgang. En als de zwarte panelen worden gecombineerd met het juiste montage materiaal, dan wordt het plaatje nog mooier en rustiger.

Indak systeem
Een ander alternatief is het bevestigen van de panelen tussen de pannen in plaats van op de pannen. Dan worden de oude pannen gedeeltelijk verwijderd en worden de panelen op een onderplaat geplaatst waardoor ze op gelijke hoogte liggen met de pannen er om heen. Dat is een bijzonder fraai geheel. Het is zelfs mogelijk om een dakraam in het systeem mee te nemen. Dat is zeker bij nieuwbouw een goede oplossing.

Nu nog BTW terug vragen
Door slimme oplossingen en doordat panelen steeds meer worden toegepast, zijn de prijzen van zonnepanelen de afgelopen jaren gedaald. Daarnaast zijn de systemen verbeterd. Dat maakt de keuze gemakkelijker. Een mooi systeem waarmee we voor onze eigen energie zorgen is daarmee binnen het bereik van iedereen met een eigen dak gekomen. Want afgezien van de milieu voordelen, is het financieel ook aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen. Binnen 7 jaar hebt u uw investering terug verdiend en u kunt 25 jaar genieten van gratis stroom. Bovendien kunt u nu de btw van 21% nog terug vragen.

Zongarant
Zongarant uit Venray garandeert u:

    • de beste en nieuwste materialen

    • snelle en deskundige montage

    • gratis advies en een offerte op maat

    • de scherpste prijzen

    • 10 jaar garantie

Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom op zandakker 24 in Venray.

Voor meer informatie: www.zongarant.com    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    06-48730301
0478-550028

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1696 keer
terug naar boven