Even voorstellen… ABK Administratie & Belastingadvies

Vanaf 1 januari treden Ervégé Administratie en Belastingen en Verhofstad Fiscale & Administratieve Dienstverlening onder de naam ABK Administratie & Belastingadvies naar buiten toe. Als je al jaren samen één kantoorruimte deelt en merkt dat je volledig op elkaar ingespeeld bent, waarom zou je dan niet als één bedrijf de markt betreden? Dit bracht de ondernemers tot deze keuze.

Van een nieuwe speler op de markt is allesbehalve sprake. De ondernemers achter dit bedrijf, respectievelijk Renée Kevenaar en Bas Verhofstad zijn gezamenlijk al meer dan 40 jaar actief in de wereld van administratie en belastingen. De wereld van administratie en belastingen kent dan ook vrijwel geen geheimen meer voor deze ondernemers.

Actief, Betrouwbaar en Klantgericht
ABK Administratie & Belastingadvies adviseert op het gebied van administratie, belastingvraagstukken en neemt fiscale en administratieve werkzaamheden uit handen. Actief, Betrouwbaar en Klantgericht zijn de drie kernwaarden, die niet alleen het bedrijf typeren maar ook de personen achter ABK Administratie & Belastingadvies.

Actief omdat zij dagelijks geïnspireerd worden door nieuwe ontwikkelingen, kennis en ervaring binnen het vakgebied. Dit nemen zij mee in de wijze waarop zij hun klanten doorlopend adviseren. Om de deskundigheid en betrouwbaarheid te onderstrepen zijn zij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en het NOAB. Op die manier weet u dat u op de adviezen kunt vertrouwen. Door goed naar u te luisteren en door te vragen weten zij zich te verdiepen in de wensen en behoeften van de klant. Zij onderbouwen het advies en pas als u instemt met dit advies, voeren zij dit samen met u uit.

Kennisdelen
Vanaf deze maand treft u ABK Administratie & Belastingadvies met regelmaat in Venray boeit! aan. Zij nemen u mee in de wereld van administratie en belastingen en laten u zien dat het meer is dan een paar saaie cijfertjes.

Mocht u in contact willen treden en meer willen weten over de dienstverlening die ABK Administratie & Belastingadvies u kan bieden, neem dan contact op via 0478 - 855 902 (Renée) en 0478 - 585 870 (Bas) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ABK Administratie & Belastingadvies
Keizersveld 13 E
5803 AM Venray
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Renée 0478 - 855 902
Bas 0478 - 585 870

Renée-Michèle Kevenaar Gekwalificeerd lid NOAB

Voor veel ondernemers is het voeren van een goede administratie en het verzorgen van belastingaangiften een hele opgave die veel tijd in beslag neemt. Tijd die u als ondernemer graag wilt besteden aan andere zaken. Als gekwalificeerd lid van het NOAB kan Renée deze werkzaamheden van u overnemen of u hierbij begeleiden waardoor u als ondernemer kunt doen waar u goed in bent. Persoonlijk zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt.

Bas Verhofstad RB Lid Register Belastingadviseurs

Als Register Belastingadviseur houdt Bas zich bezig met alle zaken op fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Voor bedrijven is hij een aanspreekpunt voor het gehele traject van het samenstellen van de jaarrekening tot het geven van advies op maat. Door persoonlijk contact weet hij precies waar u behoefte aan heeft. Hierdoor kunt u zich op de kern van uw werkzaamheden richten. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1639 keer
terug naar boven