Compuzone verhuist naar Venray Centrum

Compuzone is een ICT-dienstverlener die zich richt op het repareren van Computers, Laptops, Tablets en Smartphones. Ook geven wij advies over alles op computer en multimediagebied. Ook voor websites, drukwerk, auto of gevel belettering bent u hier aan het juiste adres.

Compuzone bestaat al sinds 2009 en sinds 2010 zijn we ook te vinden in Venray. Het bedrijf wordt gerund door Kevin Fledderman. Kevin heeft altijd al iets met computers gehad. Van jongs af aan repareerde hij al computers en gaf hij mensen advies, later verzorgde hij ICT-projecten, e-commerce projecten en heeft hij gewerkt voor een aantal grote IT-bedrijven.

Ons team bestaat uit 5 personen waarbij we naast Compuzone ook nog de grafische afdeling hebben waar websites en drukwerk verzorgd worden voor het MKB. Wij repareren Computers, Laptops, Mac, Tablets en Smartphones en daarnaast is het mogelijk om jouw pc sneller te maken of eventueel te voorzien van meer geheugen of een snelle ssd.

Wij kunnen heel veel problemen verhelpen. Vaak kunnen we de problemen wel inschatten en hoeveel tijd we nodig hebben om het te repareren. Klaar terwijl je wacht is bij veel problemen helaas niet mogelijk omdat we vaak zien dat mensen de computer slecht onderhouden en de computer bijna nooit updaten. Wij zorgen ervoor dat een computer wel up to date is waardoor onze klanten veilig kunnen internetbankieren en ook op het internet veilig hun aankopen kunnen doen.

Veel reparaties kunnen echter wel binnen een paar uur of 1 werkdag verholpen worden. Uiteraard kunnen we ook service aan huis leveren. Ook hebben we een telefonische helpdesk. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 - 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 -17.00 uur. Via deze service kunnen we ook al veel problemen oplossen.

Een tijdje terug zijn we verhuisd naar de Hofstraat in Venray. We zijn de afgelopen jaren zo gegroeid dat we onze werkzaamheden op de oude locatie niet meer konden uitvoeren en daarnaast wilde we ons ook meer richten op de verkoop van computers en smartphones.

Wij onderscheiden ons van andere computerwinkels omdat je bij ons gewoon vrijblijvend kunt aankomen en we staan je graag te woord onder het genot van een kopje koffie. Ook voor advies en service op maat ben je aan het juiste adres. Denk aan servicecontracten waarbij je voor 6 euro per maand al verzekerd bent van computerservice.

COMPUZONE COMPUTERS
Bezoekadres: Hofstraat 2A, 5801 BJ, Venray 0478 - 76 27 69Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Meer over ons vind je op www.compuzone.nl
of bezoek onze facebookpaginawww.facebook. com/Compuzone-Venray

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 2374 keer
terug naar boven