Verkoeijen Partyservice en Slagerij neemt Van Geenen kookt over!

‘Als er ergens een deur dichtgaat, gaat er elders een deur open’; zo staat het te lezen op de website van Van Geenen kookt. Vanwege gezondheidsredenen kan Jan Willem van Geenen zijn bedrijf helaas niet meer voortzetten; na 5 jaar keihard gewerkt te hebben aan het opbouwen van een mooie klantenkring, heeft hij helaas moeten besluiten zijn zaak te sluiten.

Nadat bekend werd, dat Van Geenen Kookt definitief zijn activiteiten ging staken, kwamen klanten vragen bij Verkoeijen Partyservice & Slagerij voor het maken en bezorgen van de maaltijden. Wil jij voor mij gaan koken? Kun je ook maaltijden bezorgen? waren meteen vragen, die wij gesteld kregen van verschillende mensen.

Verkoeijen, bekend van zijn Partyservice & Slagerij bereidt al jaren ambachtelijke maaltijden in verschillende varianten, welke verkocht worden in de eigen winkel/slagerij. Met een moderne, ruime keuken is er capaciteit genoeg voor uitbreiding van activiteiten, dus de mogelijkheden waren er. ‘We hebben toen contact gezocht met familie Van Geenen en de klik was er direct, na enkele gesprekken is besloten de activiteiten, klanten en ook de maaltijdcombinaties over te nemen’, aldus John Verkoeijen eigenaar van Verkoeijen Partyservice & Slagerij in Leunen.

Na zo’n 14 dagen niet geleverd te hebben is Verkoeijen nu al sinds 22 januari met heel veel enthousiasme aan het koken voor de klanten van Van Geenen! Een groot deel van deze klanten mogen wij nu voorzien van maaltijden! Een deel heeft zijn weg jammer genoeg elders gevonden, maar ook daar zien we al klanten van terugkomen.

Wij koken met alle passie en enthousiasme en dat proef je! Verse ingrediënten, een ambachtelijke bereiding, perfecte bekroonde verpakking, goede service en klantvriendelijkheid, dat is de basis van deze service! 2 x per week is er keuze uit een nieuwe maaltijdcyclus, bestaande uit: 3 vleesgerechten; 3 gerechten met vis; 3 vegetarische gerechten.

Elke maaltijd is verkrijgbaar in een kleine of reguliere portie, de prijs van een maaltijd bedraagt € 7,49 voor een reguliere en € 6,99 voor een kleine portie. Ook zijn er verschillende soorten soep verkrijgbaar!

De maaltijden worden in de hele gemeente Venray thuisbezorgd op dinsdag en vrijdag tussen 9.00 - 12.30 uur. Minimale afname is 2 maaltijden. Ook zijn maaltijden af te halen in onze winkel (woensdag t/m zaterdag)

Onze menu’s vind je op onze website www.verkoeijen.nl, bestellen kan via e-mail, telefoon, persoonlijk of via onze speciale webshop: maaltijden. verkoeijen.nl.

Openingstijden winkel maandag t/m vrijdag 8.30 - 18.00 uur zaterdag 8.30 - 16.00 uur

Openingstijden Partyservice dagelijks tenzij anders aangegeven!

Kijk ook op www.verkoeijen.nl of bel 0478-640405. 

  • Beoordeel dit item
    (2 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1783 keer
terug naar boven