Ben jij de Zakenvrouw Noord-Limburg 2016

Ook dit jaar kunnen Limburgse zakenvrouwen zich weer aanmelden om zich te nomineren voor de Verkiezing Zakenvrouw Noord-Limburg. De verkiezing is een eerbetoon aan de zakenvrouwen in Noord-Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap. Deze zakenvrouwen zijn zich bewust van hun vrouwelijke eigenschappen en wenden deze actief en bewust aan om hun doel te bereiken.

Naast deze vrouwelijke eigenschappen is het nodig om ook eigenschappen in te zetten als lef, ambitie en rationaliteit om succes te hebben. De ‘Zakenvrouw Noord-Limburg 2016’ onderscheidt zich doordat zij het vermogen heeft al deze eigenschappen te combineren waardoor een inspirerende mix ontstaat die zorgt voor synergie die doeltreffend is in de zakenwereld.

Met de verkiezing van Zakenvrouw Noord-Limburg 2016 wil de stichting Zakenvrouw Noord-Limburg deze inspirerende zakenvrouwen in de schijnwerpers zetten om ze een passend eerbetoon te geven omdat ze een inspirerend voorbeeld zijn voor andere zakenvrouwen.

Zakenvrouwen in Noord-Limburg die zich aangesproken voelen (of ken je zelf zo’n zakenvrouw), kunnen zich t/m 11 maart aanmelden via www.zakenvrouwnoordlimburg.nl. Op 4 april maakt de jury de 3 genomineerden bekend. Op donderdag 23 juni 2016 wordt de Zakenvrouw van Noord-Limburg 2016 gekozen.

Bron foto: Zakenvrouw Noord-Limburg

 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1273 keer
terug naar boven