Hendriks Bouw timmert aan de weg

Onder het motto ‘van kleine aanpassingen tot compleet woonhuis’ timmert Martijn Hendriks sinds januari 2004 met zijn aannemersbedrijf Hendriks Bouw aan de weg. Het bedrijf is gevestigd in Siebengewald en is vooral actief in de gemeentes Bergen en Gennep. Maar ook in de gemeentes Boxmeer en Venray wil hij zijn naamsbekendheid wat vergroten.

Zoals het motto al zegt, maakt Hendriks Bouw kleine verbouwingen aan bijvoorbeeld uw badkamer of een gevelrenovatie, maar ook het aanbouwen van een serre of tuinkamer tot het bouwen van een dakkapel of uw hele (woon-)huis behoort tot de mogelijkheden. Al het metsel- en timmerwerk wordt door Martijn Hendriks verzorgd terwijl andere werkzaamheden uitbesteed worden aan derden.

Het siermetselwerk zoals speciale rollagen, segmentbogen of het metselen van een muizentand zijn zijn specialiteiten. Vooral bij het sierwerk maar ook bij alle andere voorkomende werkzaamheden is het oog voor detail en precisie belangrijk en Martijn Hendriks laat zien dat hij dat heeft.

Neemt u gerust een kijkje op zijn website www.hendriksbouw.nl. Dan krijgt u meteen een inzicht op wat dit aannemersbedrijf allemaal voor kwaliteiten in huis heeft. Mede dankzij het meedenken en adviseren van Hendriks Bouw hebben wij al vele tevreden opdrachtgevers; waaronder de gemeente Bergen en vele particulieren. Mocht u geïnteresseerd zijn in wat de firma Hendriks Bouw eventueel bij uw bouwplannen kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met ons telefoonnummer 0485-441858. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1288 keer
terug naar boven