Verkeersschool Nottelman het adres voor alle rijopleidingen

Verkeersschool Nottelman is al 35 jaar een begrip in Venray en omgeving. Begonnen met 1 auto en 1 instructeur en inmiddels uitgegroeid naar een team van 7 instructeurs en een aantal oproepkrachten die er alles aan zullen doen om de vele kandidaten veilig op weg te helpen naar hun rijbewijs.

Rijsimulator
Inmiddels zijn er vele rijscholen. Maar Nottelman is de enigste rijschool met een rijsimulator. De kandidaten krijgen eerst hierin les. Pas daarna gaan ze de weg op. De simulator wordt ook ingezet voor mensen met rijangst. Door deze methode te gebruiken durven ze ‘soms’ toch de stap te wagen om weer de weg op te gaan.

Theorie
De theorielessen, zowel voor auto, motor en bromfiets, worden gegeven in hun eigen theorielokaal en zij maken gebruik van de modernste apparatuur. Vanaf 16 jaar mag je het theorie examen afleggen. Sinds 1 januari van dit jaar werken ze met een cursus. De volgende cursus is 16 en 17 maart. Aanmelden kan tot 10 maart.

3D Theorie
Om je voor het theorie-examen voor te bereiden kun je gebruik maken van 3D Theorie. Deze theorie bestaat uit honderden 3D animaties. Hiermee kun je dan leren en/of oefenen voor het examen. Hiervoor schaf je een pakket aan dat 4 maanden geldig is. Daarna kun je aan de slag met je studie voor je theorie-examen, tot de 4 maanden om zijn. Je kunt als je nog niet helemaal zeker bent nog altijd uren inkopen.

Verkorte rijopleiding
Als je niet elke week een keer wilt lessen is er de verkorte rijopleiding. Dit heeft als voordeel dat als je elke dag lest je veel sneller leert. Hoe gaat het in zijn werk? Aan de hand van een vooronderzoek, dat bestaat uit een aantal schriftelijke vragen en een stukje rijden in de auto, krijgen ze een beeld van de kandidaat. Na het vooronderzoek wordt er gekeken hoeveel dagen/uren er gereden moet worden (gemiddeld is dat rond de 42 uur). Je rijdt individueel en minimaal twee uur per dag. Eigenaar George Nottelman: ‘Wij maken altijd een planning met de leerling wanneer zij kunnen en willen lessen. Zodat ze weten waar ze aan toe zijn.’

Motorrijbewijs
Ook voor je motorrijbewijs ben je hier aan het juiste adres. Dit kan vanaf 24 jaar omdat ze alleen lessen met de zwaardere categorie. Na het behalen van dit rijbewijs geven zij voor bijvoorbeeld Motor Venray ook herhalingscursussen (praktijk en theorie). Dit doen ze geheel gratis als extra service.

E achter B opleiding
Voor het rijden met aanhanger of caravan bieden zij de nieuwe E achter B opleiding aan. Met deze opleiding ben je verzekerd van een goede voorbereiding op de nieuwe regels die tegenwoordig gelden.

Lessen bij Nottelman
Als je besluit om te gaan lessen bij Nottelman en je woont in de omgeving van Venray, dan word je opgehaald en ook weer thuisgebracht. Kom je met de bus of trein halen ze je op bij het station. Weer een extra service die Nottelman biedt. ‘Onze toekomst wordt bepaald door de kandidaten en wij proberen dan zo goed mogelijk les te geven. Dit doen wij al 35 jaar en ik denk met tevredenheid van onze kandidaten. Ook hun kinderen laten ze weer bij ons lessen en dat geeft een heel goed gevoel’, aldus eigenaar George Nottelman.

Kijk voor meer informatie op www.nottelman.nl

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1382 keer
terug naar boven