Woef-it een traktatie voor uw hond

Sinds vorig jaar is Venray een koekjesbakker rijker, een hondenkoekjesbakker wel te verstaan.

Ik, Marian Doddema, bak zelf deze koekjes naar eigen recept. De recepten zijn door een dierenarts gecontroleerd. Mijn drie honden Kimi, Max en Bommel proeven trouw alles voor. Woef-it bakt eerlijke en gezonde hondenkoekjes zonder enige toevoeging en in verschillende smaken. Woef-it hondenkoekjes zijn er in de smaken lamsvlees, runderlever, peterselie/munt voor de frisse adem en er is zelfs een glutenvrij koekje. De koekjes zijn er in grote en kleine maten. Denk bijvoorbeeld aan hele kleine hartjes, deze zijn ideaal voor trainingsdoeleinden voor grotere honden maar ook perfect als tussendoortje voor de hele kleine honden.

Voor de momenten die net wat meer verwennerij vragen dan een gewoon koekje bak ik ook hondenmuffins en zelfs taartjes. De grote muffins (formaat mensen muffin) zijn met appel, wortel en een meegebakken stukje worst. De kleintjes (maatje bonbon) zijn met appel, wortel, verse munt en een tikkeltje honing. En voor nog meer verwennerij zijn er zelfs de extra luxere muffins met lamspens.

Naast het bakken van de hondenkoekjes, maak ik ook zelf snuffelmatten. Dit is een mat met stroken fleece eraan vastgemaakt waar je koekjes in kunt verstoppen en die de hond moet zoeken (snuffelen). Ook knoop ik van fleece trektouwen, dit zijn touwen waar de hond lekker aan kan trekken. Door de rek van de fleece is het minder belastend voor je eigen schouders. Ook kun je kleine hartjeskoekjes in het touw stopen en waar de hond dus weer heerlijk mee aan de slag kan. Honden zijn een deel van het gezin en wat is er fijner dan ze te verwennen en op te voeden met koekjes waarvan je weet dat ze goed zijn en gemaakt van goede ingrediënten.

Ik verkoop de zelfgemaakte woef-it koekjes, snuffelmatten, muffins maar ook zelfgemaakte kongvullingen op verschillende markten en op mijn website. Tevens verkoop ik ook lichtgevende halsbanden, paraplu’s met honden erop, gordels om de hond veilig in de auto te vervoeren enzovoort . Mijn webshop is te vinden op website www.woef-it.nl. Ook staat er op mijn website op welke markt ik te vinden ben. Via mijn facebookpagina www.facebook.com/Woef-it vind je het laatste nieuws en kun je contact met mij opnemen.

Ik vind het belangrijk dat mijn koekjes betaalbaar zijn en voor iedereen bereikbaar. Dit lukt door mijn ingrediënten slim in te kopen en zoveel mogelijk bij Venrayse ondernemers.

Zo kost een zakje koekjes van een ons € 2,00 en heeft u drie zakjes voor € 5,00 en bij drie zakjes krijgt u er of twee grote muffins of vier kleintjes bij.

Woont u in Venray of in de omgeving, dan breng ik de koekjes bij u thuis.

WOEF-IT Homemade hondenkoekjes
Woef-it.webklik.nl
www.facebook.com/Woef-it
 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 2267 keer
terug naar boven