Nieuw bij Il & Elle Been- / Ondermode in Boxmeer!

Na een mega metamorfose van STOMERIJ ROELOFS en IL & ELLE BEENMODE, heeft er een half jaar geleden op 29 augustus jl. de spetterende heropening plaatsgevonden. Hun kinderen Cas en Evi mochten het lint doorknippen. Dit gebeurde nadat er super stoere kinderen een mini modeshow liepen in de ondermode van het nieuw te verkrijgen merk TEN CATE!

De compleet vernieuwde zaak heeft een chique, nog meer open en overzichtelijke maar bovenal een gezellige uitstraling. Met een gezellige tafel in het midden waar men even kan zitten en een kopje koffie kan pakken of wat kan lezen als men moet wachten. Maar er is zoveel nieuws te zien dat de klanten liever een rondje lopen om al het moois in hun op te nemen. We krijgen ontzettend veel positieve reacties van onze klanten en collega ondernemers, zegt eigenaresse Sandra Roelofs-Elvers. Buiten de al bekende merken zoals FALKE, KUNERT en OROBLU, hebben we nu ook een zeer uitgebreide collectie van TEN CATE: ondermode voor de dames, heren en kinderen, shapewear en een sportwear lijn voor dames. Maar natuurlijk hebben wij ook een zeer uitgebreide collectie in herensokken t/m maat 50, wandel-, hardloop- en echt super fijne sneakersokken van Falke, ze zijn op maat en voorzien van siliconen aan de hak waardoor ze niet wegglijden.

Voor het voorjaar hebben we weer een mooie collectie zomerpanty’s van zowel Falke, Kunert en Oroblu. Maar ook de nieuwe lijn van Savon de Marseille, de pure zeep in een handig flesje als handzeep, douchegel of handcrème in leuke cadeauverpakkingen. Ook verkrijgbaar tijdens de Zomerbeurs in Venray op 1, 2 en 3 april a.s.

Is Stomerij Roelofs dan weg? NEE, natuurlijk niet. De ruimte werd alleen te klein waardoor we de machines verhuisd hebben naar een ander pand maar de service is onveranderd. Vol trots kunnen we zeggen dat we na 42 jaar nog steeds hét vertrouwde adres voor al uw stoomgoed zijn. U kunt bij ons terecht voor o.a. kostuums, colberts, pantalons, jacks, mantels, dekbedden, gordijnen, trouwjurken enz.

Eigenlijk hebben we te veel om op te noemen maar zeker voor ieder wat wils. Dus kom gewoon gezellig een kijkje nemen! Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar met ons deskundig advies.

Tot ziens in onze winkel: Kloostertuin 19 in Boxmeer / www.ilellebeenmode.nl  

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1213 keer
terug naar boven