Paasshow bij Mennen Keukens

Op 2e paasdag vindt er bij Mennen Keukens in Liessel een sfeervolle paasshow plaats. Bezoek de showroom van Mennen Keukens om inspiratie op te doen voor uw droomhuis. Zo kunt u tijdens de paasshow inspiratie opdoen van prachtige keukens en ander interieur. U vindt bij Mennen Keukens diverse stijlen, van landelijk tot tijdloos en modern. De nieuwste snufjes op keukengebied zijn hier te vinden. Alle meubels worden in eigen fabriek en volledig naar wens gemaakt, waarbij iedere stijl, uitstraling, afwerking en detail mogelijk is. Dat maakt elke Mennen keuken uniek, van hoge kwaliteit en precies ontworpen volgens de eisen en wensen van de klant. Mennen Keukens zal u inspireren met haar innovatieve en prachtige designs. Indien wenselijk kan Mennen Keukens de totale verbouwing van uw droomhuis regelen. Zij helpen u maar al te graag met de realisatie van uw perfecte huis!

Wist u dat hun eigen fabriek, Mereno, in 2015 is uitgeroepen tot branchewinnaar in de keuken (meubel)branche?

Tijdens de paasshow presenteert Mennen oneindig veel ideeën voor kleuren, materialen, ontwerp en apparatuur voor keukens. U kunt een gezellige kookdemo van AEG bijwonen. U ziet, ruikt en proeft de mogelijkheden van de AEG apparatuur. Pitt Cooking laat u zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van koken. Onder de bezoekers van de paasshow wordt een prachtig cadeau t.w.v. € 439,00 verloot! Naast deze paasshow is er door het jaar heen nog veel meer bij Mennen Keukens te beleven. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kunt u een kijkje nemen op haar Facebook pagina. U krijgt dan onder andere wekelijks de lekkerste recepten te zien. Ook ziet u hier de mooiste plaatjes van keukens en ander interieur voorbij komen!

Natuurlijk is dit ook terug te vinden op de website www.mennenkeukens.nl. Als u wilt zien hoe een keuken of ander interieur gemaakt wordt, dan kunt u ook de Facebook pagina van Mereno Meijel volgen.

Het team van Mennen Keukens hoopt u onder het genot van een hapje en drankje te mogen verwelkomen in hun showroom in Liessel.

Mennen Keukens bevindt zich aan de Hoofdstraat 23 in Liessel.

Op 2e paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.  

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1391 keer
terug naar boven