Van den Munckhof Boekhandel gaat verhuizen niet verdwijnen

Al lange tijd werden wij geconfronteerd met vragen als ‘jullie gaan toch niet stoppen met de winkel?’ of ‘gaan jullie verhuizen?’

Het leek er op of iedereen een ‘glazen bol’ had, behalve wijzelf.

Laten we duidelijk zijn. Nee, we gaan zeker niet stoppen met de boekenwinkel. Het is gewoon leuk om iedere dag visite over de vloer te hebben en de groep van vaste klanten steeds groter te zien worden. Dat geeft toch aan dat we het nog niet zo verkeerd doen, al gaat er ook wel eens wat fout. Als we daar dan ook van leren, kan het alleen maar steeds beter gaan.

Wat dat verhuizen betreft, dat gaat er inderdaad van komen. Vanaf 1 juli aanstaande gaan we beginnen met het pand Schoolstraat 36-38 gebruiksklaar te maken zodat we de Kinderboekenweek van 5 t/m 16 oktober, of eerder als dat mogelijk is, daar kunnen starten.

Tevens hebben wij besloten om gelijktijdig de naam Van den Munckhof te gaan verlaten en te zoeken naar een naam die meer past bij onze eigen identiteit. Wij nodigen u dan ook uit om daarover mee te denken en belonen de inzender van de gekozen naam met een cadeaubon ter waarde van € 100,00, vrij te besteden in onze winkel. Maar wacht niet te lang, u kunt uw bedachte naam tot en met 31 maart sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de winkel afgeven. Wij hebben wat ideeën maar wie weet overtreft u onze gedachten.

Samen met Sandra, Arna en Petra, die in de plaats van Davey is gekomen gaan wij deze klus aan. En wij hebben er zin in.

Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en u van tijd tot tijd een kijkje gunnen achter de afgeplakte ramen.

Wordt vervolgd.  

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1715 keer
terug naar boven