Reishuis al 25 jaar bijzonder in reizen

Reishuis is gespecialiseerd in groepsreizen en individuele maatwerk reizen welke van A tot Z worden verzorgd door Paul Janssen en Chi Ho. Een nieuwe specialisatie is onder meer de rootsreis, waarbij Chinese adoptie- kinderen en hun Nederlandse ouders terug naar hun roots reizen om deze te (her) ontdekken.

Beide heren hebben hun roots in de horeca en met die insteek om een mooie avond te organiseren zijn ze het Reishuis begonnen, waarbij de beleving voor, tijdens en na de reis een onvergetelijke ervaring moet zijn.

Paul Janssen verzorgt al 25 jaar reizen met een persoonlijke service en touch en sinds 2007 werkt hij samen met zakelijk partner Chi Ho. Ze zijn een perfecte duo als het gaat om het organiseren van groepsreizen, die ze zelf begeleiden en tot in de puntjes verzorgen. De lokale kennis en de drang om de gasten het naar de zin te maken tijdens een excursiereis resulteert in een prachtige belevenis voor de reizigers waar nog jaren over gepraat wordt. Nu nog steeds komen ze reizigers tegen die in 2007 mee zijn geweest op een groepsreis naar bijv. China en Indonesië die door de heren zelf werd begeleid en er nog vol enthousiasme over praten.

Tegenwoordig zijn de heren ook gespecialiseerd in Europese bestemmingen, zoals Tenerife anders ontdekken, Italië, Tsjechië en de Baltische staten. Indien u ook interesse heeft in een van de mooie groepsreizen, bestaat in september nog de mogelijkheid om mee naar China te reizen en in oktober het andere Tenerife te ontdekken en succesnummer Zuid-Afrika in september. De nieuwe bestemming de Baltische Staten in juni zijn inmiddels vol geboekt.

Kijk gerust eens op de website www.reishuis.nl of op www.facebook.com/reishuis voor mooie foto’s van de reizigers.  

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1562 keer
terug naar boven