Kateman wordt Manders Totaal

In 2012 nam Manders Totaal Schilderwerken uit Helmond het bekendste schildersbedrijf van Venray, Schildersbedrijf Kateman BV over. Nu vier jaar later is Manders Totaal Schilderwerken de naam geworden die inmiddels meer bekendheid heeft dan die van Schildersbedrijf Kateman.

Manders Totaal wordt direct verbonden met de uit Overloon afkomstige ondernemer Wim Hillenbrink, eigenaar van het bedrijf. Samen met zijn compagnon Peter Sandbrink heeft hij in Gemert, Helmond en Venray een aantal onderhoudsbedrijven. Manders Totaal is sterk in het mooi maken van gebouwen.

Aan het Keizersveld in Venray is Manders Totaal Schilderwerken BV gevestigd maar ook Manders Totaal Vastgoedonderhoud BV en Cas Nederland BV. Naast schilderen worden er dus ook veel andere werkzaamheden uitgevoerd, zoals na-isolatie van spouwmuren, glasisolatie, geluidsanering en gevelherstel. Via Cas Nederland BV worden landelijk, maar ook buiten de landsgrenzen, speciale coatings aangebracht om het plakken van stickers en posters en het aanbrengen van graffiti te voorkomen.

Een nieuwe naam en een nieuw gezicht
Vanaf vandaag kunt u Marieke Eikemans rond zien rijden in haar opvallende bedrijfsauto. Marieke bezoekt de klanten om een goed advies en een scherpe offerte te maken. Marieke heeft een afgeronde schildersopleiding en weet dus als geen ander welk advies ze moet geven. Gesteund door de bekende Venrayse gezichten die u nog uit de tijd van Kateman kent, zorgt Marieke er voor dat uw woning of bedrijfspand gedegen onderhoud krijgt.

Manders Totaal is gevestigd aan Keizersveld 24, 5803 AN Venray en is bereikbaar via telefoon 0478-581358 of www.manderstotaal.eu

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1129 keer
terug naar boven