ZZON op zoek naar de laatste kopers van zonnepanelen

Recentelijk is gebleken dat de bewoners van de gemeente Venray veel interesse tonen in een zonnestroom installatie. Dit kan worden geconcludeerd uit de hoge opkomst bij de informatie avonden over zonne-energie die jongstleden in Venray werden gehouden.

Wellicht heeft u inmiddels al een installatie op uw dak of twijfelt u nog met betrekking tot de investering. Maar weet u dat er in Venray een uitstekend alternatief is. Er loopt namelijk een landelijke pilot bij de lokale Albert Heijn welke het mogelijk maakt om in kleine stapjes te investeren (vanaf 100 euro) en zodoende toch te profiteren van de uitstekende rendementen op zonne-energie (7%).

Dit initiatief heeft een Coöperatie opgericht (ZZON Gouden Leeuw) en de installatie produceert al zonnestroom op het dak van de Albert Heijn. Deze Coöperatie is nog op zoek naar de laatste leden en de verkoop van de laatste zonnepanelen. Dit zijn nog zo’n 700 panelen.

Gezien uw interesse in zonne-energie en de hoge rendementen hiervan leek het ons een goed idee om u op de hoogte te brengen van de informatie bijeenkomst welke deze Coöperatie op 18 mei a.s. gaat organiseren. Deze avond vindt plaats in De Witte Hoeve, Gasstraat 5, 5801CT in Venray en start om 20.00 uur. Die avond kunt u uw interesse doorgeven aan de Coöperatie en wellicht 1 of meer zonnedelen van deze installatie op het dak van de Albert Heijn kopen.

Uiteraard is de wethouder duurzaamheid ook van de partij om de ambities van de gemeente Venray te onderstrepen.

Voor meer info kijkt u alvast op www.zzon.nl maar zorg dat u erbij bent!

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1145 keer
terug naar boven