Het buitenleven is helemaal in!

Samen met vrienden en familie genieten van het buitenleven onder het genot van een hapje en een drankje. Buiten koken en het bereiden van heerlijke gerechten op de gril of BBQ is niet meer weg te denken in ons leven. Op deze hype is IJs en Kolen in gesprongen met www.ijsenkolen.nl een initiatief van Kusters 2.0.

Verkoop van Kamado’s van het merk Gril Guru aangevuld met fantastische accessoires om van het koken op een kamado een feest te maken. De kamado is een van oorsprong Japans kooktoestel met een historie van duizenden jaren. Na WOII ontketenden de US soldaten de Kamado in Japan en brachten deze naar Amerika. Hier werd kamado koken populair en ontstond een levendige import van kamado’s uit Japan.

Met een kamado kan je zeer veelzijdig koken. Het is niet alleen BBQ, maar ook een houtskooloven voor pizza en brood. Echt leuk is slow cooken op de kamado. Lang garen van mooie producten zoals vlees en vis. De kamado werkt alleen op houtskool. Houtskool is natuurlijk en bevat geen giftige stoffen. Een kamado mag je nooit aansteken met chemicaliën of aanmaakblokjes. Het keramiek is poreus en de giftige stoffen kunnen daarin trekken. Echt kamado koken leer je alleen door het te doen. Afstellen van de temperatuur doe je door de luchtinvoer te regelen via de onderste schuif en de top.

Niet alleen BBQ accessoires maar ook leren schorten, kookboeken met als thema BBQ en houtskool zijn uit voorraad leverbaar. Deze kamado’s geven een verklaring van de factor ‘kolen’. Invulling aan de factor ijs wordt geleverd door IPD van Franke. Een tap die zonder stroom gekoeld wordt met uitsluitend ijs. Al deze producten zijn te koop bij IJs en Kolen. Niet alleen vanuit de webshop maar ook vanuit onze winkel op onze locatie spiekert 4 in Heide probeert ijs en kolen mensen enthousiast te maken voor deze fantastische aanvulling op het buitenleven. Niet alleen verkoop behoort tot de activiteiten maar het proeven van deze beleving is wat ijs en kolen gaat stimuleren. Samen met partners mensen enthousiast maken voor deze mooie producten door middel van workshops en het verzorgen van evenementen op locatie. Dus wilt u leren koken op een kamado en heeft u de ambitie om een gril guru te worden meld u dan aan voor een workshop bij IJs en Kolen. Heeft u geen zin om zelf de handjes uit de mouwen te steken maar wel zin in een feestje in bohemien sfeer bij u op locatie vraag dan naar de mogelijkheden die we kunnen bieden. IJs en Kolen rijdt haar promotie caravan voorzien van alle gemakken graag bij u voor. 

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 2975 keer
terug naar boven