Persoonlijk advies voor uw schilderwerken

Sinds kort kunt u Marieke Eikemans rond zien rijden in haar opvallende bedrijfsauto. Marieke is een nieuw gezicht binnen Manders Totaal Schilderwerken.

Marieke bezoekt u om u van een persoonlijk schilderadvies te voorzien en een scherpe offerte te maken. Ze heeft een afgeronde schildersopleiding en weet dus als geen ander welk advies ze u moet geven. Gesteund door onze schilders uit de omgeving van Venray, zorgt Marieke er voor dat uw woning of bedrijfspand gedegen onderhoud krijgt.

Actie: ‘tot de bouwvak BTW-vrij schilderen’
Profiteer nu van onze actie: ‘Tot de bouwvak BTW-vrij schilderen’. Vraag voor 5 augustus bij Marieke een offerte aan voor uw particuliere schilderwerk en profiteer van deze BTW-vrij actie.Kijk voor meer informatie over de actie BTW-vrij schilderen op onze website: www.manderstotaal.eu

Contact
Is uw woning ook toe aan een schilderbeurt? Bel ons via 0478-581358 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een persoonlijk advies voor uw woning. Marieke komt graag bij u langs om te kijken hoe uw woning of bedrijfspand weer strak in de lak kan komen te staan zodat ook u kunt zeggen: ‘da’s mooi gemaakt!’.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1225 keer
terug naar boven