Logo
Print deze pagina

Nieuwe naam voor Boek- en kantoorvakhandel Van den Munckhof-vof

In maart 2016 hadden wij een oproep gedaan voor het bedenken van een originele naam voor de winkel en daar is massaal op gereageerd, zo laten de beide eigenaars Piet en Maria Spelt weten.

Wij zijn overspoeld met leuke, fraaie, originele en vindingrijke hersenspinsels die ons amusante maar tevens ook moeilijke selectie uren hebben bezorgd. Het heeft dan ook enige tijd geduurd om een goede weloverwogen beslissing te nemen, rekening houdend met criteria als:

- Een naam bestaande uit één woord, kort en veel omvattend;
- Een naam zonder leestekens;
- Liefst geen eigen naam;
- Nederlandstalig;
- Passend voor de locatie;
- Een naam die als domeinnaam nog beschikbaar is.

Uit een lijst van ruim honderdvijftig namen bleef uiteindelijk een selectie van drie namen over die aan alle criteria voldeden. Eén van de drie was de naam die wij zelf, nu bijna een jaar geleden, bovenaan ons lijstje hadden staan en die wij destijds voor alle zekerheid als domeinnaam hebben laten registreren. Deze naam werd unaniem door het team gekozen en daarmee heet Dé boek- en kantoorvakhandel van Venray vanaf de opening op de nieuwe locatie in de Schoolstraat ‘Roojboek’.

Er is voor ‘Roojboek’ gekozen om niet alleen invulling te gegeven aan de wens om het bedrijf meer ‘eigen’ te maken maar ook een onderdeel te laten zijn van het centrum van Venray. Bovendien, samen met de nieuwe huisstijl voldoet het geheel veel beter aan de eigen identiteit en uitstraling. Een blik op de ontwerpschetsen van de nieuwe locatie laat een warme, sfeervolle en gastvrije winkel zien.

Met de onthulling van de nieuwe naam wordt ook een nieuwe periode van ondernemen ingeluid. De overname van de winkel in 2011 was een uitdaging met een leertraject. Nu willen wij laten zien dat de opgedane kennis, samen met een eigen identiteit en uitstraling, kan zorgen voor een nog betere verbinding met het winkelend publiek van Venray. Met de nieuwe naam wordt die verbinding eigenlijk al aangegeven. Dé boekwinkel van Venray is ‘Roojboek’, waar de klant zich thuis voelt en begrepen wordt.

Met deze publicatie start onze promotiecampagne en zult u met regelmaat onze naam op zien duiken. En om de naam ook een ‘gezicht’ te geven en u er aan te laten wennen tonen wij nu alvast ons logo.

Team Roojboek

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 1891 keer
Ontwikkeld door Intoappsnwebs | Venray boeit! © 2020