Zelf een album maken is kinderlijk eenvoudig bij Foto Dom Melskens in Venray

Herkent u het? Uw telefoon, computer en ipad bomvol foto’s en u doet weinig of niets met uw kostbare herinneringen. Bij Foto Dom Melskens aan de Schoolstraat 25a in Venray hebben ze de ideale oplossing voor dit probleem. Hier hebben ze namelijk de beschikking over de allernieuwste Mitsubishi album printer. Hiermee is het razend eenvoudig om zelf een album samen te stellen en met een druk op de knop wordt uw album geprint waarna het binnen 5 minuten voor u klaar ligt. Vindt u het toch lastig? Dan helpen de vriendelijke medewerkers van Dom Melskens u toch even. Het resultaat: Een geweldig leuk mini-album op 100% fotokwaliteit dat bovendien past in uw handtas of jaszak.

Om een album samen te stellen heeft u twee mogelijkheden: U neemt uw telefoon, usb-stick of geheugenkaart mee naar de winkel, hier worden uw foto’s uitgelezen waarna de software automatisch een voorstel zal doen hoe uw album er uit zal zien. Hier kunt u natuurlijk nog aanpassingen op maken. Vervolgens drukt u op de printknop en vijf minuten later is uw album klaar. Zo simpel is het. Ook is het mogelijk om thuis uw eigen album samen te stellen, hiervoor kunt u via de website www. melskensvenray.nl gratis de software gebruiken. Bent u klaar met samenstellen? Dan zet u uw album op een usb-stick, waarna het vervolgens geprint wordt in de winkel van Dom Melskens.

Dat snel, goed en goedkoop toch hand in hand gaan bewijst Theo Klabbers, eigenaar van Foto Dom Melskens. De kwaliteit is gegarandeerd, het album is binnen 5 minuten klaar en een boekje met acht tot twintig foto’s kost slechts € 9,95. Heeft u meer foto’s? Ook dat is mogelijk, u kunt het album uitbreiden tot tachtig foto’s, de software zal dan automatisch uw album met enkele pagina’s uitbreiden. ‘Het boekje ziet er dan nog iets mooier uit’, zegt Klabbers. ‘Het krijgt meer body.’ Hoe leuk is het om een boekje te maken van de (klein) kinderen, een stedentrip of van een gezellig feest. Door het formaat kun je jouw album overal mee naar toe nemen! Zegt Klabbers enthousiast.

‘Door constant te blijven investeren in de beste apparatuur willen wij het verschil maken als fotospeciaalzaak’, vertelt Klabbers. ‘Met de laatste investering zijn we uniek in de regio en klaar voor de toekomst. De eerste reacties van onze klanten zijn zonder uitzondering enthousiast. Wat ook erg leuk is om te zien, dat wanneer klanten een boekje hebben laten maken, ze vaak dezelfde dag nog terugkomen met moeder of vriendin om nog een boekje te laten maken! Daar doen we het natuurlijk voor’, aldus Klabbers. 

  • Beoordeel dit item
    (1 Stem)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 2898 keer
terug naar boven