Ruimte voor ruimte

logoAdvies

Het werk van een interieurarchitect draait om het creëren van de omgeving waarmee de mens direct in contact komt. Deze leefomgeving moet prettig en veilig aanvoelen. Om dat te bereiken moet je er enerzijds voor zorgen dat de opdrachtgever persoonlijk betrokken wordt bij ieder project en anderzijds dat een ruimte volstrekt voor zichzelf spreekt. Daarvoor moeten alle aspecten kloppen: indeling, vorm, meubilair, verlichting, kleur- en materiaalkeuze. Alles moet uiteindelijk één geheel vormen, waarbij elk detail is afgestemd op het gewenste resultaat.

De Interieurarchitect

huiskamerTamara Martens: ‘Een goede samenwerking en aandacht voor de klant is belangrijk om de wensen en eisen te vertalen tot een goed en persoonlijk interieur dat bij uw woning of bij het bedrijf past. Ontwerpen betekent voor mij allereerst: heel goed luisteren naar de wensen en eisen van de opdrachtgever en vervolgens goed naar mijzelf luisteren. Wat vind ik ervan? Wat zegt mijn ervaring? Mijn vak is luisteren, aanvoelen, onderzoeken, ordenen en uiteindelijk het vertalen van de vraag naar een klantgerichte oplossing.’

Werkwijze

facility pointTamara Martens werkt professioneel en vanuit een zeer persoonlijke benadering met haar opdrachtgevers. Tamara creëert hiermee samen met haar ervaring en creativiteit het beste resultaat. Van schetsontwerp tot en met de uiteindelijke uitvoering. Door de professionele en persoonlijke begeleiding zal de opdrachtgever in staat zijn de juiste keuzes te maken voor wat betreft indeling, inrichting, kleur- en materiaalkeuze voor woon- of werkomgeving. Bij een ontwerp van Tamara treft u als basis een onderscheidende en persoonlijke signatuur. Daarnaast is het interieur, dankzij Tamara haar creativiteit en vakkundigheid, vormgegeven in uw smaak. Neemt u gerust contact op voor meer informatie! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15214909.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 2304 keer
terug naar boven