Huggers Webwinkels, zoveel meer dan een simpele webshop

Sinds februari 2013 heeft Huggers Webwinkels zich gevestigd aan het Keizersveld in Venray. Huggers Webwinkels is ontstaan vanuit Huggers Elektronika. Een winkel, waar elektronica accessoires verkocht werden, die door Geert Huggers in 1992 in Boxmeer is opgericht.

 

Door de opkomst van internet en de daarbij horende webwinkels, werd het voor de winkel steeds lastiger om zich te handhaven. Geert zag dit vroegtijdig aankomen en maakte de keuze om, vanuit het pand in Boxmeer, zelf meerdere webwinkels te beginnen. In de loop der tijd hebben de webwinkels een prominentere plek gekregen en zijn deze verder uitgebreid. Uiteindelijk is keuze gemaakt, om de winkel in Boxmeer te sluiten. Momenteel zijn er 8 actieve webwinkels, met uiteenlopende producten. Sinds vorig jaar zijn deze 8 webwinkels allemaal gevestigd in één pand aan het Keizersveld in Venray. Op deze fysieke locatie bestaat ook de mogelijkheid om de internetbestellingen op te halen aan de afhaalbalie.

Aanvankelijk hadden alle webwinkels wat met elektronica accessoires te maken. Maar nu zijn er ook twee webwinkels die weinig tot niets met elektronica te maken hebben, namelijk: www.thermoglazen.com waar dubbelwandige koffieglazen worden verkocht en www.rollatortje.com waar honderden thuiszorgproducten worden verkocht.

De sterkst groeiende webwinkel is www.rollatortje.com. De thuiszorgproducten die daar worden aangeboden zijn voordeliger dan in de reguliere thuiszorgwinkels. Dit naast het feit dat er een breed assortiment aan producten gevoerd wordt. Veelal zie je dat webwinkels gericht zijn op de particuliere klant. Bij de webwinkels van Huggers zijn ook zakelijke klanten van harte welkom. De gezamenlijke webwinkels bevatten meer dan 50.000 producten, die veelal vanuit voorraad leverbaar zijn. Mocht iets niet direct leverbaar zijn, dan wordt er alsnog binnen 5 werkdagen geleverd.

Openingstijden afhaalbalie: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De andere webwinkels van Huggers Webwinkels zijn:
www.ci-plus.nl  ci-modules voor digitaal TV kijken van Ziggo
www.elektronicacatalogus.nl grootste online Velleman dealer
www.K8200.nl 3d-printers en supplies
www.elektronicadirect.nl  voor al uw elektronica-accessoires
www.königdirect.nl  de accessoire specialist
www.tvbuiten.nl voor al uw buiten elektronica.
Ook is er een algemene site: www.huggers.nl  

Huggers Webwinkels is gevestigd aan het keizersveld 68A 5803AN Venray Telefoon nummer: 0478-586644 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Zakelijk
  • Lees 3953 keer
terug naar boven