Over Venray boeit!

Venray Boeit brengt een totaal nieuwe beleving van ‘de krant lezen’ met zich mee. Venray Boeit kiest ervoor om met de krant vooruit te kijken. Niet het ‘nieuws’ wat al geweest is te delen, maar juist wat staat er op het programma de komende week. Altijd met een positieve insteek en bedoelt om mensen Venray te laten beleven en ervaren.

Met een frisse blik vooruit
Venray is een gemeente waar altijd veel te beleven is. Of het nu op het gebied van cultuur, sport, politiek, culinair, uitgaan of een ander gebied is. Venray staat voor een enerverende gemeente met veel mooie initiatieven vanuit de burgers.

Om er nu voor te zorgen dat je niets meer mist van wat er in Venray en omgeving allemaal te beleven is, is de krant Venray Boeit tot leven gekomen. De naam van de krant zegt alles, Venray Boeit. Venray is immers niet voor niets gekozen tot beste kleine binnenstad van Nederland.

Breed aanbod
Deze krant geeft ook aandacht aan die instanties, onderwerpen of thema’s die nog al eens vergeten worden of niet aan bod komen, bij andere media. Wij nodigen dan ook vooral iedereen uit om nieuws met ons te delen.

Aan de rechterkant vindt je onze rubrieken die een vast onderdeel vormen van de krant. Deze rubrieken kunnen wij niet allemaal zelf vullen. Sterker nog zonder de input vanuit jullie zijde, kunnen we niet. Dus heb jij input die past bij een van deze rubrieken (behalve het familienieuws), dan kun je jouw input mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij proberen wekelijks alle ontvangen redactionele stukken | persberichten te plaatsen. Altijd ontvang je een bericht van ons als een bericht geplaatst of ingekort wordt.

Venray boeit! wordt wekelijks bezorgd op de woensdag.

De eigenaar en medewerkers van Venray Boeit B.V. stellen zich in deze pagina aan je voor.