Herdenking 70 jaar Bevrijding

De Bond van Wapenbroeders afdeling Venray-Gennep en Omgeving organiseert voor het 30e jaar op rij de inmiddels traditionele Herdenking op het Britse Oorlogskerkhof aan de Hoenderstraat in Venray op zondag 21 september 2014. De Wapenbroeders afdeling Venray-Gennep verwachte twee groepen Britse oud-bevrijders, die voor de laatste maal in groepen overkomen omdat het dit jaar 70 jaar geleden is dat zij een bittere strijd voerden in de slag van Overloon - Venray.

Lees meer...

Verdwenen Venray (architectuur)

Tot en met 19 januari 2014 in het Venrays Museum.

Op oude foto’s en tekeningen van Adriaan van der Drift zijn vele mooie gebouwen uit Venray te zien die er niet meer zijn. Het is jammer dat die verdwenen zijn. In het Venrays Museum is er, samen met enkele leden van Venray Monumentaal, een tentoonstelling georganiseerd. Rondom een aantal thema’s zoals wonen, werken, ontspanning, verenigingen en markante figuren worden voorwerpen, foto’s en filmpjes van vroeger getoond. Het stratenpatroon vanaf de Markt, de Grotestraat, het Henseniusplein en de Schoolstraat vormen de rode draad door de tentoonstelling.

Lees meer...

Venrays Mannenkoor

Donderdag 16 januari 19.00 verzamelen in wijkgebouw Op ’t Nipperke, St. Odastraat 41. Aansluitend repetitie in de Witte Hoeve. Donderdag 23 januari 19.30 uur repetitie in de Witte Hoeve. Vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2014: Repetitieweekend in Boppard (Dtsl.)

Repetities: Elke donderdagavond van 19.30 tot 22.15 uur in De Witte Hoeve, Gasstraat 5 in Venray. Mannen die lid willen worden, kunnen altijd vrijblijvend binnen lopen om een repetitie bij te wonen. Ook kunt u zich melden bij een van de koorleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
N.B.: In een aantal gevallen geldt een maximale leeftijdsgrens om lid te kunnen worden. Om het VMK te steunen kunt u uw oud papier brengen naar de VMK-container bij de Boerenbond aan de Zuivelweg in Leunen.

Voor meer informatie omtrent het koor, optredens en andere activiteiten kijk op www.venraysmannenkoor.nl. U vindt ons ook op Facebook.

Nieuwjaarsdisco

Nieuwjaarkinderdisco 21 15usdisco voor kinderen uit groep 6, 7 en 8! Hou je ook zo van dansen samen met je vrienden en vriendinnen en lekker even bijkletsen?
Kom dan vrijdag17 januari om 19.00 uur naar Wijk Ontmoetings Centrum ’t Schöpke in Veltum (Venray).
We gaan er met zijn allen een onvergetelijke swingende avond van maken.
De disco duurt tot 21.00 uur en de entree bedraagt € 1,50 inclusief een glas limonade.
Voor een klein bedrag kun je ook wat drinken of lekkers kopen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wijk Ontmoetings Centrum ’t Schöpke, Vivian Zijlstra-Janssen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2 Venraynaren gestart in Horst!

Boscafé het Maasdal is sinds 1 november 2013 overgenomen door 2 jonge ondernemers uit Venray. Wouter Hoeijmakers en Sven Nyqvist gingen deze compleet nieuwe uitdaging graag met elkaar aan. Ze zijn al 20 jaar bevriend, en voor beiden was een eigen bedrijf altijd een droom.

Lees meer...

O.J.C. Jera’70 organiseert open inloopavond

Per 1 januari 2014 is er een nieuwe drank- en horecawetgeving in werking getreden. Open Jongeren Centrum Jera’70  laat u graag kennis maken met haar plannen voor de toekomst en haar werkwijze op de zaterdagavonden. Benieuwd hoe uw kinderen bij ons op stap gaan, of bent u geïnteresseerd in de wijzigingen van het zaterdagavond programma?

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed