O.J.C. Jera’70 organiseert open inloopavond Speciaal

Per 1 januari 2014 is er een nieuwe drank- en horecawetgeving in werking getreden. Open Jongeren Centrum Jera’70  laat u graag kennis maken met haar plannen voor de toekomst en haar werkwijze op de zaterdagavonden. Benieuwd hoe uw kinderen bij ons op stap gaan, of bent u geïnteresseerd in de wijzigingen van het zaterdagavond programma?

Samen met Gemeente Venray, Synthese, Politie Venray & Eyewatch Security laten we zien hoe we staan voor onbezorgd en plezierig uitgaan, ook in de toekomst. Het bestuur nodigt u uit voor een open inloopavond op zaterdag 4 januari tussen 19.00 en 21.00 uur.

Vanaf het nieuwe jaar is het niet meer toegestaan om alcohol te nuttigen onder de 18 jaar.  Met deze wetswijziging gaat grote gezondheidswinst gepaard. Tegelijkertijd heeft deze wijziging een grote invloed op tal van activiteiten. Tweewekelijks vinden grote groepen jongeren vanaf 14 jaar hun weg richting de Jera. Echter sinds 1 januari is deze jonge leeftijdsgroep verder, dan ooit van de leeftijdsgrens om alcohol te nuttigen af komen te staan. We hebben per 1 januari ons programma hier op aangepast. Alcoholvrij uitgaan wordt in de toekomst afgewisseld met uitgaan voor 16 plussers. Op de alcoholvrije avonden zijn jongeren vanaf 14 jaar welkom. Op de 16 + avonden schenken we uitsluitend alcohol aan jongeren van 18 jaar en ouder. Samen met de Gemeente Venray, Synthese, Politie Venray en Eyewatch security gaan we deze uitdaging aan. Om u kennis te laten maken met onze werkwijze op desbetreffende avonden nodigen wij u als ouders, verzorgers en belangstellenden uit om op een zaterdagavond bij ons langs te komen. Op zaterdag  4 januari zal de Jera haar deuren openen zoals dit elke zaterdag het geval is. U kunt op deze manier zelf de werkwijze van de Jera ervaren en in gesprek gaan met het bestuur en onze vrijwilligers. Op deze avond zullen ook Gemeente Venray, Synthese, Politie Venray en Eyewatch Security aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Samen laten we zien hoe we in de toekomst onbezorgd en plezierig uitgaan aan willen bieden.

Wij hopen u op 4 januari te mogen begroeten. Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom om bij ons binnen te
lopen. De koffie staat voor u klaar. Schrik niet, ook op deze avond is onze Eyewatch Security bij de entree aanwezig. Legitimatie verplicht.

terug naar boven